Gasflessen in alle soorten en maten

voor je barbecue, kooktoestel of terrasverwarmer

Home » Buitenleven » Gas

Ontdek de kracht van Gas!

In onze winkel vind je alles wat je nodig hebt voor jouw buitenactiviteiten die gas vereisen. Van kamperen tot BBQ’en wij hebben de juiste gasfles. Wij zijn geen vulstation, maar ruilen de lege fles gewoon om voor een volle. Wij leveren verschillende soorten en maten gasflessen,  zodat er altijd één passend is voor jou.

Koopflessen

Een Campingaz fles heeft als voordeel dat je deze wereldwijd kan omwisselen. Nadeel is wel dat de flessen en de vulling van Campingaz relatief duur zijn. Een Campingaz fles is een koopfles, er zit dus geen statiegeld op deze flessen, hierdoor blijft de fles van jouw. Bij  Provak Schutte vind je de flessen 901, 904 en 907 van Campingaz. Maar wij hebben ook de wegwerpblikjes of gascartouches van Campingaz en Cadac in ons assortiment. Ten slotte hebben wij ook de zogenaamde 10kg Shellfles welke ook een koopfles is. De 10kg gasflessen van Rijngas en Iesbers ruilen wij willekeurig om.

Let op: De grijze 10kg  flessen van Antargaz / Shell ruilen wij alleen nog om bij onze vestiging aan de Welsummerweg 19!

 

Statiegeldflessen

Van Easy Blue / Comfort Steel hebben wij 2 maten gasflessen waar statiegeld op zit.  De kleine met een inhoud van 6kg, en de grote met een inhoud van 9,5kg.

De BP/Benegas fles is een lichtgewicht fles en is verkrijgbaar in 5, 7,5 of 10 kilo inhoud. Is je fles leeg dan ruilen wij deze om voor een vol exemplaar.

Bij de aanschaf van een BP fles betaal je  het statiegeld  bij ons in de winkel.  Je krijgt dan van ons een “aanmeldformulier” Het is wel belangrijk dat je daarmee de gasfles aanmeldt bij Benegas. Als je na jaren deze fles inlevert krijg je van ons een “inleverformulier”. Met dit formulier krijg je van Benegas je statiegeld weer teruggestort.

Keuringsjaren

Ook verkopen wij de welbekende groene 5kg gasfles. Dit is een fles die voor 10 jaar gekeurd is. Belangrijk is om hier op te letten bij het omruilen van de fles.

Wij proberen bij het omruilen van de fles zoveel mogelijk hetzelfde jaar terug te geven.

Soms komt het voor dat het ingeleverde jaartal niet op voorraad is. Dan krijg je van ons een gasfles die ouder of jonger is. Daar komen de keuringsjaren om de hoek kijken. Als de gasfles die je terugkrijgt ouder is dan het ingeleverde exemplaar, dan krijg je de keuringsjaren terug. Is de fles jonger? Dan zal je bij moeten betalen. Naast keuringsjaren betaal je natuurlijk ook voor de vulling van de gasfles.

Soms komt het voor dat een  gasfles ‘over datum’ is. Dan is de fles ouder dan 10 jaar. Deze fles mag je zonder bijkomende kosten bij ons achterlaten.

Duitse/Franse flessen (zonder stalen kraag), of afwijkende kleuren ruilen wij niet om.

Overige Gasproducten

Naast de “grote” gasflessen hebben wij ook een ruim assortiment wegwerp- gascartouches.

Wij leveren deze van merken als Campingaz, Cadac, Coleman.

Naast gas hebben wij nog meer brandstoffen voor de kampeerder. Zo hebben wij Firelux Clear brandstof in een flacon van 20 liter. Dit is schone en gezuiverde petroleum voor bijvoorbeeld kachels.  Daarnaast hebben wij ook lampolie en  Coleman Fuel in een verpakking van 1 liter, handig voor bijvoorbeeld de Coleman Stove.

Ook hebben wij gasdrukregelaars en slang uit voorraad leverbaar, evenals briketten en houtskool voor de bbq.

Online shoppen bij Provak Schutte

Webshop

Binnenkort online!

Reserveer uw producten online

Verhuur

Naar verhuur
Mail