Professionals met vakkennis

Sinds 1940

Professionals met vakkennis

Dankzij ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige artikelen, kunnen wij iedere klusser en professional van goed materiaal voorzien. Bij Provak Schutte kun je terecht voor een eenvoudig boutje tot en met een professionele machine en alles wat daartussen zit. Niet alleen voor de aanschaf van nieuwe machines, maar ook voor technische gegevens, onderdelen, reparaties ben je bij ons aan het goede adres. Eenmalig een machine gebruiken kan ook dankzij onze verhuurafdeling.

Ons assortiment bestaat o.a. uit ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, zowel los als per doos, handgereedschappen, elektra tuinartikelen, bbq’s  en verf. Door deze diversiteit en ons getrainde personeel kunnen wij iedereen voorzien van passend advies.

Service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wanneer een klant na jaren terugkijkt en denkt: “Hier ben ik zeer tevreden over!”, dan zijn wij dat ook!

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media

Sinds 1940

Dé ijzerwaren en gereedschappen specialist in Dalfsen

In 1940 kocht Egbert (Eppe) Schutte de Smederij in de Emmastraat, tegenover de huidige winkel. Hier begon hij als smid met het beslaan van paarden. In 1950 kocht hij het huis wat op de plek stond van onze huidige winkel. Dit huis werd in 1961 afgebroken, waarna hij op deze plek de  huidige winkel bouwde. Hier werd het aanbod vergroot met de verkoop van witgoedartikelen, kachels en haarden. De winkel bleef groeien en de smederij kwam er bij in. Toen in de jaren 90 de smederij verhuisde naar een nieuw pand aan de Welsummerweg kwam er weer een stuk extra winkelruimte bij.

In de loop der jaren is het assortiment geregeld uitgebreid en veranderd, van witgoed en sanitair, naar meer DHZ-artikelen en een groot assortiment gereedschappen en tuinartikelen. Dit altijd van betrouwbare en gerenommeerde merken. Door de jaren heen is de visie altijd hetzelfde gebleven:
Goede kwaliteit materialen en advies leveren voor een goede prijs!

Online shoppen bij Provak Schutte

Webshop

Binnenkort online!

Reserveer uw producten online

Verhuur

Naar verhuur
Mail