Gereedschap

Van bitje tot zaagtafel

Topkwaliteit gereedschap van gerenommeerde merken.

Als je op zoek bent naar een goed stuk gereedschap, kun je bij ons terecht voor gereedschap van gerenommeerde merken als Wera, Stanley, Gedore en Sola. Voor elektrisch gereedschap bieden wij een ruime keus in de merken Makita, Festool, Metabo, Flex en Fein.

Elektrisch gereedschap

Bij onze doe-het-zelf zaak vind je een uitgebreid assortiment elektrisch gereedschap dat is ontworpen om jouw klussen moeiteloos te klaren. Van krachtige boormachines en nauwkeurige decoupeerzagen tot veelzijdige schuurmachines en betrouwbare slijpmachines, we hebben de juiste gereedschappen om elke klus aan te pakken. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd van gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en prestaties, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt gaan en resultaten van professionele kwaliteit kunt bereiken. Ontdek ons brede assortiment elektrisch gereedschap en vind de perfecte tool voor jouw project.

Handgereedschap

Bij Provak geloven we in de kracht van goed handgereedschap. Ons assortiment handgereedschap biedt een breed scala aan hoogwaardige gereedschappen die je nodig hebt om elke klus met precisie en vakmanschap uit te voeren. Van stevige hamers en tangen tot schroevendraaiers en moersleutels van verschillende formaten, we hebben alles wat je nodig hebt om elke klus aan te pakken, groot of klein. Onze handgereedschappen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om comfortabel in de hand te liggen, zodat je moeiteloos kunt werken en professionele resultaten kunt behalen. Kom langs en ontdek ons uitgebreide assortiment handgereedschap en vind de juiste tools voor jouw projecten.

Wij doen graag een stapje extra

De services van Provak Schutte

Festool

Gereedschap voor professionals

Nu verkrijgbaar en te zien in onze showroom.

 

Onze merken

Bekijk onze merken en dealerships in één overzicht.

Online shoppen bij Provak Schutte

Webshop

Binnenkort online!

Reserveer uw producten online

Verhuur

Naar verhuur
Mail