Bezorgservice

Home » Services » Bezorgservice

Bezorgservice

Bij Provak Schutte gaan we graag een stap verder om jouw winkelervaring zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden we een handige service: het gratis gebruik van onze aanhanger om jouw grote artikelen veilig naar huis te brengen. Of je nu een nieuwe grasmaaier, plaatmateriaal of andere grote items hebt gekocht, wij zorgen ervoor dat je ze zonder gedoe thuis kunt krijgen.

Onze medewerkers helpen je graag met het laden van jouw artikelen, zodat ze veilig en stevig vastzitten voor de rit naar huis. Geen gedoe met het huren van een aanhanger of het lenen van een voertuig, want wij regelen het voor je.

Mocht je geen mogelijkheid hebben om de grote artikelen zelf te vervoeren, dan bieden we ook een extra service aan. Tegen een geringe vergoeding kunnen wij jouw spullen bij jou thuis afleveren. Onze bezorgdienst zorgt ervoor dat jouw aankopen veilig en op tijd op de door jou gewenste locatie worden bezorgd, zodat jij kunt genieten van je nieuwe aankopen zonder je zorgen te maken over het transport.

Online shoppen bij Provak Schutte

Webshop

Binnenkort online!

Reserveer uw producten online

Verhuur

Naar verhuur
Mail