Verf van topkwaliteit

Provak Schutte is dé erkend Sikkens Dealer van de regio.

Verf van topkwaliteit voor de doe-het-zelver

 

Provak Schutte is dé Erkend Sikkens Dealer van de regio. Maar wist u dat wij ook een uitgebreid assortiment aan verf van andere topmerken hebben? In onze winkel vindt u de beste verfproducten voor al uw doe-het-zelf-projecten. Hieronder vindt u meer informatie over ons assortiment.

Verfmengcomputer voor een unieke kleur

Bij Provak Schutte Dalfsen beschikken wij over een verfmengcomputer waarmee wij bijna elke kleur verf kunnen maken. U kunt dus uw eigen unieke kleur samenstellen, die perfect past bij uw interieur of exterieur. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste kleurkeuze.

Topmerken verf voor elke klus

Naast Sikkens leveren wij ook verf van andere gerenommeerde merken, zoals Flexa, Glitsa, Tenco, Hammerite en CetaBever. Zo kunt u bij ons terecht voor muurverf, lakverf, beits, vernis en meer. Wij hebben voor elk oppervlak en voor elke toepassing de juiste verf.

Spuitbussen van Motip en RustOleum

Wilt u een kleinere oppervlakte verven of zoekt u een handige manier om snel en precies te verven? Dan zijn spuitbussen een goede oplossing. Bij Provak Schutte Dalfsen hebben wij spuitbussen van Motip, Hammerite en RustOleum in ons assortiment. Deze spuitbussen zijn geschikt voor verschillende materialen, zoals hout, metaal en kunststof.

 

Deskundig advies

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste verf soms lastig kan zijn. Daarom staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar om u te adviseren. Zij kunnen u alles vertellen over onze producten en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Ook kunnen zij u voorzien van handige tips en trucs voor het verven van uw oppervlakken.

Kom langs in onze winkel

Bent u op zoek naar kwalitatieve verf voor uw doe-het-zelf-projecten? Kom dan eens langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreide assortiment. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Wij zien u graag bij Provak Schutte Dalfsen!

Wij doen graag een stapje extra

De services van Provak Schutte

Inspiratie

Volg de vakman

Een professionele schilder legt uit hoe hij te werk gaat.

Onze merken

Bekijk onze merken en dealerships in één overzicht.

Online shoppen bij Provak Schutte

Webshop

Binnenkort online!

Reserveer uw producten online

Verhuur

Naar verhuur
Mail