Informatie

Provak Schutte is dé ijzerwaren & gereedschappen specialist in de regio en dat al meer dan 75 jaar.

Door middel van ons kwalitatief hoogwaardig assortiment (40.000 artikelen) kunnen wij iedere klusser en bouwvakker van goed materiaal voorzien. Bij Provak Schutte kunt u terecht voor een eenvoudig boutje tot en met een professionele zaagmachine en alles wat daartussen zit. U kunt niet alleen voor de aanschaf van nieuwe machines bij ons terecht, maar ook voor technische gegevens, onderdelen,reparaties en verhuur van deze machines.

 

Daarnaast hebben wij een ruim assortiment ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, bouten, moeren en schroeven (zowel los als per doos) handgereedschappen, elektra en verf. Door deze diversiteit kunnen wij iedere vakman en klusser voorzien van deskundig advies en het juiste artikel.

Tenslotte staat de after-sales zeer hoog in het vaandel binnen Provak Schutte. Wanneer een consument na jaren terugkijkt op zijn/ haar product en denkt: “Hier ben ik zeer tevreden over!”, dan zijn wij dat ook! Mocht hij/ zij tussentijds problemen hebben met zijn/haar producten? Geen probleem, dan lossen wij deze naar tevredenheid op!