Inbraakbeveiliging

Houd de inbreker buiten

Inbraakbeveiliging: is uw huis goed beveiligd?

Woninginbraak komt nog steeds veel voor en de emotionele schade is vaak vele malen groter dan de materiële schade. Een onbekende is binnen in huis is geweest, heeft spullen overhoop gehaald en waardevolle dingen meegenomen.

Wij helpen u graag om uw woning goed te beveiligen tegen inbraak. Onze gediplomeerde preventie adviseurs adviseren u kosteloos aan huis volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Maak direct een afspraak en ontvang een vrijblijvende offerte.

 

Inbraakbeveiliging:

De meeste inbraken (ongeveer 80%) worden gepleegd door ‘gelegenheidsinbrekers’. Zij werken met klein materiaal: een breekijzer of een schroevendraaier. Ze komen pas in actie als ze een pand zien waar ze eenvoudig en snel wat kunnen halen.

Aan goede verlichting, stevig hang- en sluitwerk en degelijke ramen en deuren hebben ze een hekel. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw huis links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de moderne eisen.

 

Helder advies, geen verrassingen

U kunt bij ons terecht voor:

  • Advies, controle en preventietips.
  • Het aanbrengen van de benodigde inbraak-werende middelen.

Advisering is kosteloos en gebeurt altijd. Daarna ontvangt u van ons desgewenst een vrijblijvende offerte voor de benodigde beveiligingsproducten, montage en mogelijke voorrijkosten. Wij zijn altijd open over de kosten, er komen geen verrassingen achteraf.