Fitwerk en Elektra

Home » Ijzerwaren » Fitwerk en Elektra

Veelzijdig assortiment voor je water, gas en elektra klus

Ontdek onze uitgebreide selectie fitwerk en elektramateriaal. Of je nu op zoek bent naar messing, staal of thyleen koppelingen voor water- en gasinstallaties, of behoefte hebt aan hoogwaardig installatiemateriaal, verlengsnoeren of buitenlampen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid en kwaliteit essentieel zijn bij het uitvoeren van water- en gasinstallaties. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan koppelingen gemaakt van verschillende materialen, zoals messing, staal en thyleen, die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Met onze koppelingen kun je moeiteloos lekvrije verbindingen maken en profiteren van een probleemloze installatie.

Installatie materiaal

Maak jouw installatieprojecten probleemloos en veilig met ons hoogwaardige installatiemateriaal. Of je nu een professionele installateur bent of een enthousiaste doe-het-zelver, wij bieden een ruime keuze aan materialen zoals buizen, kabels, schakelaars en meer. Vertrouw op onze kwaliteit en betrouwbaarheid om jouw projecten tot een succes te maken.

Verlengsnoeren

Ben je op zoek naar flexibiliteit bij het gebruik van elektrische apparaten? Onze hoogwaardige verlengsnoeren bieden de oplossing. Met een veilig ontwerp en verschillende lengtes om uit te kiezen, kun je gemakkelijk jouw elektrische apparatuur op verschillende locaties gebruiken.

Buitenlampen

Creëer een sfeervolle en functionele buitenruimte met onze buitenlampen. Of je nu op zoek bent naar verlichting voor je terras, oprit of tuin, wij hebben een breed assortiment aan buitenlampen in verschillende stijlen en designs. Van wandlampen tot grondspots en solarlampen, wij bieden hoogwaardige verlichtingsoplossingen die jouw buitenomgeving transformeren en zorgen voor een veilige en mooie ambiance.

Wij doen graag een stapje extra

De services van Provak Schutte

Online shoppen bij Provak Schutte

Webshop

Binnenkort online!

Reserveer uw producten online

Verhuur

Naar verhuur
Mail